Tervetuloa Wisahoviin!

Tasokkaita ja tyylikkäitä kokous-, juhla- ja saunapalveluita Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Ilmaiset pysäköintipaikat omassa pihassa. Maistuvat tarjoilut ja mutkaton palvelu! Yhtenäinen juhla-/kokoustila 140 hengelle ja kabinettitiloja 10-30 hengelle. Kokoustiloja on neljä. 

 

Pystymme palvelemaan samanaikaisesti useita asiakasryhmiä. Wisahovi soveltuu niin perhejuhla- kuin yritystilaisuuksiinkin. 

Wisahovissa on Suomen ensimmäinen Infrapunasauna ja lempeälöylyinen mutterisauna.
 

Kaikissa tiloissamme on täydet anniskeluoikeudet. Wisahovin tarjoilut voitte

tilata myös kotiinne tai muihin valitsemiinne tiloihin.

...elämyksiä Wisahovissa!

  

Romanttiset Häät

 

Wisahovi on tunnelmallinen ja uniikki juhlatalo, joka muotoutuu toiveiden mukaan niin kesä- kuin talvihäiden pitopaikaksi. Wisahovin häät luodaan aina yksilöllisellä otteella ja hääparin toiveita kuunnellen.

 

Oma keittiömme loihtii herkut pöytään ja kokenut tarjoiluhenkilöstö varmistaa tilaisuuden sujuvuuden. Mahdollisuus persoonalliseen ja mieliinpainuvaan juhlahetkeen on vain yhteydenoton päässä!

 

Wisahovi sijaitsee keskeisellä paikalla, sillä Hämeenlinnan keskustaan on lyhyt matka ja suositut vihkikirkot sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä juhlapaikasta. Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta matkaan vierähtää vain tunti.

 

Kysy myös majoitustarjousta yhteistyöhotelleiltamme!

 

Varaukset ja lisätiedot

 

myynti@wisahovi.fi

0400 716 797

Tutustu tiloihimme!