Paras kokous Wisahovissa

 

Kokous, tiimipäivä tai henkilöstön irtiotto arjesta, niin Wisahovi tarjoaa parhaat puitteet yhdessä tekemiseen. Olipa ryhmän koko 140 tai 10, niin aina löytyy sopivat tilat ja oheispalvelut virkistämään yrityksen päivää.

 

Aktiivikokous makujen kera

 

Wisahovin kokouspalvelut tarjoavat yksilöllisesti suunniteltuja tapahtumia ja monipuoliset tilat. Helppo saavutettavuus ja tunnustettu keittiö takaavat onnistuneen päivän. Ja kokousta voi jatkaa vaikkapa saunanlauteilla.

 

Oheisohjelmien kirjo


Hämeenlinnassa on tekemistä ja nähtävää vaikka kuinka paljon ja Wisahovin verkostosta yhteistyökumppaneineen löytyy niin halutessa kokouspäivää piristävää ohjelmaa. Tarvittaessa myyntihenkilöstömme huolehtii oheisohjelman järjestelyistä kaikilta osin.

 

Tuo tiimisi kokemaan Wisahovin kokous!

 

 

Kattaus Hauho-talolla
Kattaus Hauho-talolla

Kokoustehoa Wisahovista

 

Erilaisten henkilöstö- ja työtilaisuuksien pitopaikkana Wisahovi on tunnettu ja kiitetty. Tilaa löytyy moneen tarpeeseen, hyvät kulkuyhteydet ja ilmainen pysäköinti mahdollistavat helpon ja tuloksellisen tapaamisen.


Kun tilaisuudelle halutaan uniikkia otetta tyylikkäissä puitteissa, on Wisahovi juuri oikea paikka. Teemme tilaisuuden isolle tai pienelle ryhmälle ja toteutamme toiveet, räätälöimme ohjelman, sekä huolehdimme, että jokainen viihtyy.

 

Vuosikymmenten kokemuksella

 

Laaja verkostomme ja paikallistuntemus tuottavat toivottua ohjelmaa silloin, kun sellaiselle on tarve. Oma keittiömme loihtii juuri sinulle tärkeitä makuja.

 

Ajanmukainen kokousvarustus

 

Kaikissa kokoustiloissamme on turvallinen 5G yhteys ja ajanmukainen kokousvarustus, sekä ammattitaitoinen henkilökunta apunanne koko ajan.

 

Anna haaste ja me toteutamme!