Muistotilaisuuden rauhaa 

 

Hautajaisjärjestelyt ovat omaisille surullinen taakka ja silloin Wisahovi antaa tukensa ja tilansa rauhalliseen muistotilaisuuteen. Toiveenne pyritään täyttämään ja huolehtimaan siitä, että muistotilaisuuden vieraat saavat oman rauhallisen miljöön vailla ulkopuolisia asiakkaita.

 

Aina yksilöllisesti

 

Muistotilaisuus on aina yksilöllinen hetki ja Wisahovi haluaa toimia omaisten toiveiden mukaisesti. Koristelun, kattauksien ja menujen, sekä ohjelman osalta pyritään luomaan yksilöllinen ja vainajaa muistuttava hetki.

 

Menut valinnan mukaan

 

Surun keskellä oman keittiömme loihtimat herkut tuovat lohtua. Voitte valita valmiin menun tai suunnitella sen kanssamme vaikkapa vainajan toiveita kunnioittaen. Kahvikattauksesta A`la carte -tarjoiluun tai jotain muuta – Wisahovi toteuttaa sen ammattimaisella otteella.

Henkilökuntamme huolehtii tahdikkaan lämminhenkisesti tilaisuutenne onnistumisesta.

 

Tule tutustumaan!

 

Wisahovi tarjoaa arvokkaat puitteet muistotilaisuuden järjestämiseen. Me Wisahovilla olemme apunasi ja autamme suunnittelussa, ota yhteyttä!

 

Muistoja Wisahovissa

 

Muistojuhlan onnistuneet puitteet löytyvät Wisahovista. Jokaiseen hetkeen löytyy tilaa ja hyvät kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti ja piha-alueet mahdollistavat rauhallisen tapaamisen.

 

Kun tilaisuudelle halutaan uniikkia otetta tyylikkäissä puitteissa, luomme muistojuhlan isolle tai pienelle ryhmälle ja toteutamme toiveet.

 

Luodaan yhdessä muistoja!