Juhlasali

Infrapunasauna

 

Infrapunasäteilijöillä lämpiävä lämpöhuone antaa käyttäjälle kokonaisvaltaisen rentouden tunteen. Infrapunalämmöllä on monenlaisia terveydellisiä vaikutuksia: se lisää verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa ja lievittää stressiä sekä rentouttaa fyysisesti ja henkisesti.

 

Saunan sisustuksessa on käytetty kotimaisten puulajien lisäksi kanadalaista punaista setriä, jolla on monia terveysvaikutuksia. Normaali hikoilu saavutetaan jo 25 minuutissa lämpötilan ollessa 45 astetta.

 

Infrapunasaunasta puuttuu sähkösaunalle ominainen ilman ionisaatio. Teknologia on keksitty Japanissa ja tutkimuksia on tehty Hollannissa Tventin kaupungin lääketieteellisessä yliopistossa.

 

Tärkeä ero tavalliseen saunaan verrattuna on se, että suhteellisen alhaisella lämpötilalla tapahtuu voimakas hikoilu, koska infrapunasaunassa lämpenevät kudokset syvään ja solujen lämpötila nousee 38.5 asteeseen saakka. Syvälämmittelyn ansiosta kehosta poistuvat esim. toksiinit, nikotiini, kolesteroli ja raskasmetallit.

 

Saunassa on lempeästi vaihtuvat värivalot ja musiikkilaitteet, joiden ansiosta saunassa on mukava rentoutua musiikin tahdissa.

 

Mutterisauna

 

Mutterisaunan Harvia-verkkokiuas tarjoaa joko lempeät tai kipakat löylyt riippuen löylynheitostasi. Saunan viihtyisyyttä lisää kaunis puupanelointi ja saunan mielenkiintoinen muoto.

 

 

Juhlasali