Häät Wisahovissa

 

Yhteisen elämän tärkein juhla on ainutkertainen ja ikimuistoinen Wisahovissa!

Wisahovi mukautuu pieniin ja suuriin häihin – erilaisia tiloja on useita ja kokenut henkilökuntamme toteuttaa toiveet.

 

Juhlasali varataan aina yhdelle hääseurueelle kerrallaan, jolloin Wisahovissa ei ole muita vieraita.

 

Kutsu juhlaan

 

Wisahovin kutsu juhlaan on herkkä ja iloinen – Kutsu nauttimaan, kokemaan ja tanssimaan yhdessä ystävien kera. Tunnustettu keittiö ja valinnan mukaan buffet- tai pöytiintarjoiltavat menut omin toivein kruunaavat hetken.

 

Alkumaljasta pikkutunneille

 

Hääjuhlan ohjelma lipuu toiveiden mukaan pikkutunneille saakka – Mahdollisuuksia on monia. Kesäaikaan puutarha on käytettävissä vaikkapa vihkimiseen tai onnittelumaljojen kohottamiseen ja ruokailun lomassa erillinen baari tarjoilee juomia. Tanssien jälkeen voi menoa jatkaa rennommin alakerran Pub Kanalassa.

 

Tehdään yhdessä elämäsi hetki!

     

Kattaus Hauho-talolla
Kattaus Hauho-talolla

Wisahovin Juhlaa

 

Merkkipäivien, kastejuhlien tai kurssitapaamisten onnistuneet puitteet löytyvät Wisahovista. Hyvät kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti ja piha-alueet mahdollistavat helpon ja mukavan tapaamisen.

 

Tapaamisen riemua

 

Kun tilaisuudelle halutaan uniikkia otetta tyylikkäissä puitteissa, on Wisahovi juuri oikea paikka. Teemme juhlan isolle tai pienelle ryhmälle ja toteutamme toiveet, räätälöimme ohjelman, sekä huolehdimme, että jokainen viihtyy.

 

Vuosikymmenten kokemuksella

 

Juhla on makuja, naurua ja hauskoja hetkiä – Wisahovi tekee vielä enemmän. Laaja verkostomme ja paikallistuntemus tuottavat toivottua ohjelmaa silloin, kun sellaisen tarve on ja keittiömme loihtii juuri sinulle tärkeitä makuja.

 

Anna haaste ja me toteutamme!

Makujen maailma

 

Wisahovin makujen maailma rakentuu sesonkeihin, kotimaisiin ja monesti myös paikallisiin raaka-aineisiin. Innoitusta siihen antaa monipuolisesti niin perinteet kuin nykypäivän ruokasuuntauksetkin.

 

Laadukkaiden raaka-aineiden selkeät ja tunnistettavat maut, moni-ilmeinen ja persoonallinen esillepano ovat keittiömme arvojen kärjessä. 

 

Tervetuloa! 

 

Chef Rôtisseur Auvo Pyykkönen 

 

Kattaus Hauho-talolla