Muistotilaisuuden rauhaa

 Hautajaisjärjestelyt ovat omaisille surullinen taakka ja silloin Wisahovi antaa tukensa ja tilansa rauhalliseen muistotilaisuuteen. Toiveenne pyritään täyttämään ja huolehtimaan siitä, että muistotilaisuuden osanottajat saavat oman rauhallisen miljöön vailla ulkopuolisia asiakkaita.

Aina yksilöllisesti

Muistotilaisuus on aina yksilöllinen hetki ja Wisahovi haluaa toimia omaisten toiveiden mukaisesti. Koristelun, kattauksien ja menujen, sekä ohjelman osalta pyritään aina luomaan yksilöllinen ja vainajaa muistuttava hetki.

Menut valinnan mukaan

Surun keskellä oman keittiömme loihtimat herkut tuovat lohtua. Voitte valita valmiin menun tai suunnitella sen kanssamme vaikkapa vainajan toiveita kunnioittaen. Kahvikattauksesta A`la carte -tarjoiluun tai jotain muuta – Wisahovi toteuttaa sen ammattimaisella otteella.

Henkilökuntamme huolehtii tahdikkaan lämminhenkisesti tilaisuutenne onnistumisesta.

Tule tutustumaan!

Wisahovi tarjoaa arvokkaat puitteet muistotilaisuuden järjestämiseen. Me Wisahovilla olemme apunasi ja autamme suunnittelussa, ota yhteyttä!

Emäntä Tuija Tunturi
myynti@wisahovi.fi
0400 716 797 

Kattaus Hauho-talolla
Kattaus Hauho-talolla

Muistoja Wisahovissa

Muistojuhlan onnistuneet puitteet löytyvät Wisahovista. Jokaiseen hetkeen löytyy tilaa ja hyvät kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti ja piha-alueet mahdollistavat rauhallisen tapaamisen.

Persoonallisesti

Kun tilaisuudelle halutaan uniikkia otetta tyylikkäissä puitteissa, on Wisahovi juuri oikea paikka. Luomme Muistojuhlan isolle tai pienelle ryhmälle ja toteutamme toiveet, sekä huolehdimme, että jokainen viihtyy.

 

Luodaan yhdessä muistoja!