Paras kokous Wisahovissa

Kokous, tiimipäivä tai henkilöstön irtiotto arjesta, niin Wisahovi tarjoaa parhaat puitteet yhdessä tekemiseen. Olipa ryhmän koko 140 tai 10, niin aina löytyy sopivat tilat ja oheispalvelut virkistämään yrityksen päivää.

Aktiivikokous makujen kera

Wisahovin kokouspalvelut tarjoavat yksilöllisesti suunniteltuja tapahtumia ja moninaiset tilat. Helppo saavutettavuus ja tunnustettu keittiö takaavat onnistuneen päivän. Ja kokousta voi jatkaa vaikkapa saunanlauteilla.

Moninainen oheisohjelmien kirjo

Hämeenlinnassa on tekemistä ja nähtävää vaikka kuinka paljon ja Wisahovin verkostosta yhteistyökumppaneineen löytyy niin halutessa kokouspäivää piristävää ohjelmaa. Tarvittaessa myyntihenkilöstömme huolehtii oheisohjelman järjestelyistä kaikilta osin.

Tuo tiimisi kokemaan Wisahovin kokous!

 

 

Kattaus Hauho-talolla
Kattaus Hauho-talolla

Kokoustehoa Wisahovista

Erilaisten henkilöstö- ja työtilaisuuksien pitopaikkana Wisahovi on tunnustettu ja kiitetty. Tilaa löytyy moneen tarpeeseen ja hyvät kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti ja piha-alueet mahdollistavat helpon ja tuloksellisen tapaamisen.

Erilaisesti

Kun tilaisuudelle halutaan uniikkia otetta tyylikkäissä puitteissa, on Wisahovi juuri oikea paikka. Teemme tilaisuuden isolle tai pienelle ryhmälle ja toteutamme toiveet, räätälöimme ohjelman, sekä huolehdimme, että jokainen viihtyy.

Vuosikymmenten kokemuksella

Laaja verkostomme ja paikallistuntemus tuottavat toivottua ohjelmaa silloin, kun sellaiselle on tarve ja keittiömme loihtii juuri sinulle tärkeitä makuja.

Ajanmukainen kokousvarustus

Kaikissa kokoustiloissamme on Wifi ja ajanmukainen kokousvarustus, sekä ammattitaitoinen kokouspalvelu käytössänne koko ajan.

 

Anna haaste ja me toteutamme!