Häät Wisahovissa

Yhteisen elämän tärkein juhla on ainutkertainen ja ikimuistoinen Wisahovissa!

Wisahovi mukautuu pieniin ja suuriin häihin – erilaisia tiloja on useita ja kokenut henkilökuntamme toteuttaa toiveet.

Juhlasali varataan aina yhdelle hääseurueelle kerrallaan. Yli sadan hengen juhlat ovat aina yksityistilaisuus, jolloin Wisahovissa ei ole muita asiakkaita.

Kutsu juhlaan

Wisahovin kutsu juhlaan on herkkä ja iloinen – Kutsu nauttimaan, kokemaan ja tanssimaan yhdessä ystävien kera. Tunnustettu keittiö ja valinnan mukaan buffet- tai pöytiintarjoiltavat menut omin toivein kruunaavat hetken.

Alkumaljasta pikkutunneille

Hääjuhlan ohjelma lipuu toiveiden mukaan pikkutunneille saakka – Mahdollisuuksia on monia. Kesäaikaan puutarha on käytettävissä vaikkapa vihkimiseen tai onnittelumaljojen kohottamiseen ja ruokailun lomassa erillinen baari tarjoilee juomia. Tanssien jälkeen voi menoa jatkaa rennommin alakerran KanalaPubissa (avataan keväällä2021).

Tule tutustumaan ja tehdään yhdessä elämäsi hetki!

 

Kattaus Hauho-talolla
Kattaus Hauho-talolla

Wisahovin juhlaa

Merkkipäivien, kastejuhlien tai kurssitapaamisten onnistuneet puitteet löytyvät Wisahovista. Jokaiseen ilon hetkeen löytyy tila ja hyvät kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti ja piha-alueet mahdollistavat helpon ja mukavan tapaamisen.

Tapaamisen riemua

Kun tilaisuudelle halutaan uniikkia otetta tyylikkäissä puitteissa, on Wisahovi juuri oikea paikka. Teemme juhlan isolle tai pienelle ryhmälle ja toteutamme toiveet, räätälöimme ohjelman, sekä huolehdimme, että jokainen viihtyy.

Vuosikymmenten kokemuksella

Juhla on makuja, naurua ja hauskoja hetkiä – Wisahovi tekee vielä enemmän. Laaja verkostomme ja paikallistuntemus tuottavat toivottua ohjelmaa silloin, kun sellaisen tarve on ja keittiömme loihtii juuri sinulle tärkeitä makuja.

 

Anna haaste ja me toteutamme!