Henkilöstöuutisia

                

Ilolla ilmoitamme, että olemme saaneet vahvistusta Kultaperhon tiimiin!

Keittiömestari Sami Lehtonen aloitti työt meillä. Samilla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja innovatiivinen ote työhön. Vastuualueena hänellä on ensisijaisesti Wisahovin keittiötoimen organisointi ja kehittäminen, sekä osallistuminen yrityksen tulevaisuuden suunnitteluun yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Kiinteistöistä ja taloudesta vastaa jatkossa ”paluumuuttaja” Heikki Alutoin. Hän toimi edeltävät neljä vuotta Kulttuurikeskus Sofiassa Helsingissä vastaavissa työtehtävissä ja toimitusjohtajana.

Ravintolapäällikkönä jatkaa Taina Äijö, niin ikään alansa vahva osaaja. Tainan vastuualueena on Kultaperhon kaikkien ravintoloiden toiminta, asiakaspalvelu sekä uuden suunnittelu.

Pitkänlinjan tarjoilija Satu Lindén toimii salin puolella ja baareissamme asiakaspalvelutyössä.

Yrityksen yleisjohdosta ja kehittämisestä vastaa toimitusjohtaja Tuija Tunturi.