Koe Wisahovin kokous!

Järjestä tyylikkäämpi kokous ja nauti samalla Wisahovin tunnelmasta. Kokous, tiimipäivä tai henkilöstön irtiotto arjesta ja Wisahovi tarjoaa parhaat puitteet yhdessä tekemiseen. Olipa ryhmän koko 140 tai 10, niin aina löytyy sopivat tilat ja oheispalvelut virkistämään yrityksen päivää.

kokouspalvelut suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kokousta voi jatkaa vaikkapa saunanlauteilla. Mikäli halutaan enemmän aktiviteetteja, niin Wisahovin verkostosta löytyy moninainen kirjo erilaista tekemistä ja henkilökuntamme huolehtii kaikista järjestelyistä puolestanne.

Wisahovin Kokous

  • Tutustu tarjoiluvaihtoehtoihin >> 
  • Tutustu kokouspalveluihin >>
  • Tilavuokrat
  • Oma kokoustila, jossa ajanmukainen kokousvarustus
  • Tarjoilu tilauksen mukaan
  • Kokousvedet
  • Lisäpalveluna (ohjelma, päivällinen, sauna, juomat) sopimuksen mukaan
  • Mahdollisten Koronarajoitusten myötä peruutusoikeus 7 vrk ennen tilaisuutta

Varaukset ja lisätiedot